Opis płyty
Rok wydania: 2011
Wydawca: URBIX
Nośnik: CD

Grzegorz Kupczyk - vocals, acoustic guitar, classic guitar
Barti Sadura - lead guitar, acoustic guitar
Marihuana - keyboards
Bartek Urbaniak - bass
Mucek - drums

1. Invert
2. The Wolves
3. In The Eyes Of Rising Sun
4.The Days Of Dirt
5. Break Of Spell
6. Forever
7. Black Curtain (instr.)
8. Anywhere
9. Lady Of The Storm
10. The Land Of Hope
11. Ghost Of The Universe

Videoclip do utworu Anywhere